Sistemele de control acces si pontaj au un rol major in securizarea unui perimetru.
Un sistem de control acces nu reprezinta doar un impediment in a patrunde intr-o cladire, ci si o modalitate de a stii mereu cine intra in cladire, la ce ora si pentru cat timp. Fie ca este vorba despre angajati, clienti sau vizitatori aceasta modalitatea de monitorizare ofera informatii importante si permite securizarea desavarsita a perimetrului.
Prin intermediul sistemelor de pontaj electronic se realizeaza stocarea datelor de timp si prezenta in cadrul unui sistem informatic.
Procesul de pontare incepe prin inregistrarea/inrolarea in sistem a personalului companiei si oferirea fiecarei persoane o componentă de identificare, cum ar fi: o cartela, o bratara, un tag de proximitate.
Biometria poate fi de asemenea utilizata. Biometria ofera posibilitatea de a identificarii unice a personalului la sosire si la plecare prin scanarea unui deget, a intregii maini, a irisului sau a fetei.
Pontajul electronic permite eliminarea utilizarii condicilor de prezenta sau fiselor/foilor colective de pontaj in procesul de salarizare.
Sistemele de control acces si pontaj pot genera rapoarte detaliate privind activitatea angajatilor din cadrul companiei ceea ce ajuta angajatorul la comensurarea productivitatii angajatilor.

Echipa Nibaco SRL a participat in perioada 21- 23 Noiembrie, in calitate de partener, la intalnirea organizata de catre Jantar C.O.O la Naklo, Slovenia.
Jantar C.O.O face parte dintre cei mai importanti comercinati de sisteme de control acces si pontaj

Printre subiectele dezbatute in cadrul acestei  intalniri s-au numarat:

* Anuntarea si prezentarea codecurilor 10;
* Introducerea programului Lockart (integrarea cilindrilor inteligenti si a manerelor inteligente in cadrul solutiilor de control acces Jantar);
* Hardware pentru control acces si contorizarea timpului si prezentei;
* Prezentarea echipamentului S-Line;
* Politica privind actualizarea noilor codecuri 10.

Sistemele de control acces si pontaj

Parteneriatul dintre Jantar C.O.O si Nibaco SRL permite nu doar aducerea pe piata din Romania a celor mai complexe si fiabile solutii in ceea ce priveste sistemele de control acces si pontaj ci si instalarea si impementarea acestora la preturi imbatabile.
Alegand colaborarea cu firma noastra vei beneficia de acces la cele mai noi tehnologii si cele mai versatile solutii si echipamente de control acces si pontaj precum si de lucru cu o echipa de oameni entuziasti si profesionisti.
Alege-i pe cei mai buni! Contacteaza-ne la office@nibaco.ro sau la 031.425.06.61 si lasa grijile tale legate de siguranta in seama noastra.