Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi și să acceptați aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

Prin acordul dumneavoastră exprimat prin accesarea și utilizarea www.nibaco.ro, datele dumneavoastră cu caracter personal și orice alte informații furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate și utilizate de S.C. NIBACO S.R.L. în orice activități și scopuri legate de marketing, de telecomunicații căt și în scopul realizării unui interes legitim al S.C. NIBACO S.R.L., pentru constituire de baze de date și utilizarea acestora oricare ar fi ele.

S.C. NIBACO S.R.L. poate deține informații despre dumneavoastră, pe care ni le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.).  Aceste informații pot include, printre altele, numele dumneavoastră, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre (de exemplu: tipul pachetului de servicii contractat sau informații ce rezultă în urma vizitării site-ului nostru), și orice alt fel de informație în legatură cu modul în care utilizați serviciile noastre.

S.C. NIBACO S.R.L. poate utiliza această informație în urmatoarele scopuri:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
  • oferirea de servicii către dumneavoastră;
  • facturarea serviciilor comandate;
  • soluționarea cererilor, intrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră;
  • realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor Nibaco;
  • contactarea dumneavoastra (inclusiv prin poștă, e-mail, fax sau telefon) în legatură cu oferte de produse și servicii sau în legatură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă să nu fiți contactat în acest sens).

S.C. NIBACO S.R.L. nu are dreptul să distribuie aceste informații despre dumneavoastră către terțe părți.