Un sistem de sonorizare, adresare publica si evacuare, care poate fi instalat atat in interior, cat si la exterior, este o componenta obligatorie in orice sistem integrat de securitate, pentru ca, in situatii de criza (cutremur, incendiu, etc.), contribuie la salvarea de vieti si minimizeaza pagubele materiale.

Sistemele profesionale oferite de Nibaco sunt ideale, gratie unei configuratii specifice, atat pentru cladirile si spatiile de mici dimensiuni, cat si pentru cele medii si mari. Un astfel de sistem, configurat in functie de nevoile clientului, poate fi integrat cu un sistem de detectie si semnalizare incendiu.

Caracteristici

  • ideal atat pentru exterior (stadioane, parcari, gradini, terase, etc.), cat si pentru interior (sali de conferinta sau de spectacol, restaurante, spatii comerciale, hoteluri, mall-uri, scoli, biserici si alte institutii sau companii de dimensiuni mici, medii si mari);
  • configuratie personalizata in functie de nevoile clientului si dimensiunile spatiului/cladirii;
  • asigura sonorizarea ambientala si difuzarea clara a mesajelor de urgenta si evacuare, dar si a celor informative;
  • difuzarea indicatiilor de asteptare, orientare si evacuare rapida si controlata, pentru a nu permite instalarea panicii in randul ocupantilor spatiului/cladirii;
  • mesaj puternic, clar si inteligibil in orice zona a spatiului/cladirii;
  • difuzare anunturi preinregistrate;
  • intensitate confortabila si relaxanta a sunetului si volum reglabil;
  • fiabil si eficient, poate fi integrat in orice sistem de siguranta si supraveghere
 
Echipa Nibaco dispune de experienta, resursele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de calitate in domeniul sistemelor integrate de securitate pentru companiile din S-E Romaniei, si nu numai. Pentru o oferta personalizata pentru compania dvs., nu ezitati sa contactati echipa Nibaco.
Cere o oferta!

 

 

Sisteme de siguranta Nibaco

Detectie la incendiu

Nibaco detine toate certificarile necesare pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare in caz de incendiu (IDSAI). Toate sistemele Nibaco, conventionale sau adresabile, sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, respectand standardele si legislatia in domeniu.

Vezi detalii…

Sonorizare, adresare publica si evacuare

Complementar sistemului de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes. Interconectat cu orice alt sistem de securitate, un sistem de supraveghere video asigura o protectie sporita.

Vezi detalii…