Nibaco detine toate certificarile necesare pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare in caz de incendiu. Toate sistemele Nibaco, conventionale sau adresabile, sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, respectand standardele si legislatia in domeniu.

Sisteme anti-incendiu

Indiferent ca e vorba despre obiective mici sau obiective medii si mari, sistemele Nibaco, concepute, instalate si intretinute corespunzator, sunt ultra-moderne, contribuind la siguranta persoanelor si a bunurilor din spatiul respectiv, dar si la cresterea gradului de siguranta in exploatarea spatiilor.

Beneficii

  • Alarmare operativa a personalului insarcinat cu evacuarea spatiului respectiv si prima interventie in caz de incendiu;
  • Gratie unei proiectari adecvate, detectarea corecta a riscului sau inceputului de incendiu, fara declansarea de alarme false;
  • Protejarea vietii si a bunurilor materiale;
  • Transmiterea de instructiuni clare de urmat in caz de incendiu;
  • Alarmarea institutiilor insarcinate cu stingerea incendiilor si limitarea efectelor acestora;
  • Testare si verificare corespunzatoare inainte de punerea in functiune;
  • Fiabilitate si siguranta in utilizare;
  • Ideale atat pentru obiectivele mici sau cu buget limitat, cat si pentru obiectivele medii si mari.

Cere o oferta

Echipa Nibaco dispune de experienta, resursele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de calitate in domeniul sistemelor integrate de securitate pentru companiile din S-E Romaniei, si nu numai. Pentru o oferta personalizata pentru compania dvs., nu ezitati sa contactati echipa Nibaco.
Cere o oferta!

Alte sisteme de siguranta

Sonorizare, adresare publica si evacuare

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este obligatorie, nu optionala, pentru ca descurajeaza infractorii si asigura protectia spatiului, dar si a bunurilor si persoanelor. Iar un sistem complex de securitate oferit de Nibaco integreaza cele mai eficiente solutii impotriva efractiei.

Vezi detalii…