Complementar sistemului de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes. Interconectat cu orice alt sistem de securitate, un sistem de supraveghere video asigura o protectie sporita.

Solutii Nibaco de supraveghere si inregistrare video

Solutiile inovative oferite de Nibaco au la baza o tehnologie ultra-moderna, capabila sa integreze si sa personalizeze, in functie de particularitatile si necesitatile fiecarei companii. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu sistem de control acces, sistem de parking, sistem de detectie efractie sau perimetral sau sistem de detectie la inceput de incediu .

In principiu, un sistem complex de supraveghere video (CCTV – televiziune cu circuit inchis) oferit de Nibaco poate fi alcatuit din

  • Una sau mai multe camere video;
  • Un dispozitiv de prelucrare a imaginilor video;
  • Un dispozitiv NVR (Network Video Recorder) sau unul DVR (Digital Video Recorder – model stand-alone sau prevazut cu placa de captura pentru calculator) pentru inregistrarea imaginilor pe suport digital (HDD, CD, DVD, etc.);
  • Un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

 
Echipa Nibaco dispune de experienta, resursele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de calitate in domeniul sistemelor integrate de securitate pentru companiile din S-E Romaniei, si nu numai. Pentru o oferta personalizata pentru compania dvs., nu ezitati sa contactati echipa Nibaco.
Cere o oferta!

 

 

Sisteme de securitate Nibaco

Efractie / Perimetral

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este obligatorie, nu optionala, pentru ca descurajeaza infractorii si asigura protectia spatiului, dar si a bunurilor si persoanelor. Iar un sistem complex de securitate oferit de Nibaco integreaza cele mai eficiente solutii impotriva efractiei.

Vezi detalii…

Supraveghere si Inregistrare Video CCTV

Complementar sistemului de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes.
Interconectat cu orice alt sistem de securitate, un sistem de supraveghere video asigura o protectie sporita.

Vezi detalii…

Control Acces is Pontaj

Ideale pentru firmele cu un numar mare de angajati, care doresc un control riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestuia, sistemele electronice integrate de control acces si pontaj oferite de Nibaco asigura o excelenta gestionare atat a personalului, cat si a cailor de acces.

Vezi detalii…

Interfonie / Videointerfonie

Pentru orice companie, si nu numai, accesul controlat in cladiri in baza unui sistem modern de interfonie/videointerfonie promoveaza nu doar evaluarea realista a proprietatii si a riscului la care este supusa aceasta in cazul accesului liber, ci si imbunatatirea standardelor de viata si activitate.

Vezi detalii…

Integrare sisteme

Nibaco detine toate certificarile necesare pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare in caz de incendiu. Toate sistemele Nibaco, conventionale sau adresabile, sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, respectand standardele si legislatia in domeniu.

Vezi detalii…