Pentru orice companie, si nu numai, accesul controlat in cladiri in baza unui sistem modern de interfonie/videointerfonie promoveaza nu doar evaluarea realista a proprietatii si a riscului la care este supusa aceasta in cazul accesului liber, ci si imbunatatirea standardelor de viata si activitate.

Siguranta prin interfonie / videointerfonie

Cu ajutorul unui sistem de interfonie, beneficiarul poate afla, prin intermediul dialogului, identitatea persoanei aflate in afara proprietatii si scopul vizitei acesteia. Un sistem de videointerfonie ofera si avantajul imaginii vizitatorului, beneficiarul avand astfel un control total asupra accesului in cladire.

Avantaje:

  • Ofera siguranta sporita pentru beneficiar, proprietatea si bunurile acestuia;
  • Sporeste gradul de securitate din cladirile de birouri;
  • Sistemele de interfonie si videointerfonie oferite de Nibaco sunt ultra-moderne;
  • Pot oferi, in functie de solicitarea beneficiarului, fie imagini alb-negru, fie imagini color;
  • Sistemele Nibaco sunt functionale la capacitate maxima si pe timp de noapte, gratie ledurilor IR;
  • Un sistem de videointerfonie poate fi integrat cu un sistem de alarma sau cu un sistem de control acces;
  • Sistemele Nibaco sunt realizate din materiale rezistente atat la acte de vandalism, cat si la conditii meteorologice extreme;
  • Atat sistemele de interfonie, cat si cele de videointerfonie sunt disponibile in diferite modele;
  • Design placut si atractiv;
  • Sistemele Nibaco se integreaza cu usurinta in orice decor.
 
Echipa Nibaco dispune de experienta, resursele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de calitate in domeniul sistemelor integrate de securitate pentru companiile din S-E Romaniei, si nu numai. Pentru o oferta personalizata pentru compania dvs., nu ezitati sa contactati echipa Nibaco.
Cere o oferta!

 

 

Sisteme de securitate Nibaco

Efractie / Perimetral

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este obligatorie, nu optionala, pentru ca descurajeaza infractorii si asigura protectia spatiului, dar si a bunurilor si persoanelor. Iar un sistem complex de securitate oferit de Nibaco integreaza cele mai eficiente solutii impotriva efractiei.

Vezi detalii…

Supraveghere si Inregistrare Video CCTV

Complementar sistemului de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes.
Interconectat cu orice alt sistem de securitate, un sistem de supraveghere video asigura o protectie sporita.

Vezi detalii…

Control Acces is Pontaj

Ideale pentru firmele cu un numar mare de angajati, care doresc un control riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestuia, sistemele electronice integrate de control acces si pontaj oferite de Nibaco asigura o excelenta gestionare atat a personalului, cat si a cailor de acces.

Vezi detalii…

Interfonie / Videointerfonie

Pentru orice companie, si nu numai, accesul controlat in cladiri in baza unui sistem modern de interfonie/videointerfonie promoveaza nu doar evaluarea realista a proprietatii si a riscului la care este supusa aceasta in cazul accesului liber, ci si imbunatatirea standardelor de viata si activitate.

Vezi detalii…

Integrare sisteme

Nibaco detine toate certificarile necesare pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare in caz de incendiu. Toate sistemele Nibaco, conventionale sau adresabile, sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, respectand standardele si legislatia in domeniu.

Vezi detalii…