Un sistem de alarma wireless reprezinta solutia ideala pentru protectie intr-o era in care tehnologia este in continua dezvoltare. Evolutia tehnologiei si a inteligentei artificiale a condus la o adevarata revolutie in cadrul pietei sistemelor de securitate, astfel au luat nastere noile solutii pentru siguranta si anume sistemele wireless ce au tendinta de a transforma o casa simpla intr-un “smart house”.
Sistemele de alarma wireless reprezinta cea mai buna solutie atunci cand esti in cautarea unei modalitati de a-ti proteja bunurile. Noua generatie de sisteme de securitate wireless are in componenta sa nu doar senzori de miscare cat si senzori de geam spart, inundatie sau incendiu, sporind astfel protectia oferita.

 

 

sistem de alarma wireless

 

Care sunt avantajele unui sistem de alarma wireless?

  • Instalarea se face in doar cateva minute.
  • Flexibilitate: senzorii se pot inrola/elimina in/din sistem cu doar cateva setari in aplicatie.
  • Sistemul poate fi foarte usor monitorizat de catre o firma de securitate.
  • Instalarea sistemului nu presupune costuri suplimentare (cabluri, materiale marunte)
  • Sistemul raporteaza in aplicatie orice eveniment (pierderea semnalului, incercarea de demontare a senzorilor, caderi de tensiune, blocaje ale conexiunii, etc.)
  • Consumul de energie este scazut, senzorii avand o durata a bateriilor de 5 pana la 7 ani.
  • Permite accesul la aplicatie a mai multor persoane, astfel se creeaza o echipa de securitate  colectiva.
  • Lipsa cablurilor face ca relocarea  sistemului sa se desfasoare rapid si usor.Un sistem de alarma wireless reprezinta solutia potrivita pentru apartamente, case dar si pentru spatii comerciale de dimensiuni reduse. Sunt alegerea ideala pentru spatiile deja amenajate pentru ca sunt usor de instalat si nu necesita reamenajarea spatiului dupa instalare.
    Daca esti in cautarea celei mai bune solutii pentru siguranta ta si a bunurilor tale viziteaza site-ul http://www.ajaxsystems.ro/index.php/produse/  sau contacteaza-ne la office@ajaxsystems.ro. Un specialist Nibaco te va consilia si te va ajuta sa alegi cea mai potrivita solutie pentru siguranta ta.