Control acces si pontaj electronic

Ideale pentru firmele cu un numar mare de angajati, care doresc un control riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestuia, sistemele electronice integrate de control acces si pontaj oferite de Nibaco asigura o excelenta gestionare atat a personalului, cat si a cailor de acces.

Implementare sisteme de siguranta pontaj

Nibaco poate implementa un sistem performant de control acces si pontaj cu dubla confirmare (card+video), extrem de util in cazul companiilor cu mai multi angajati. Iar asta, intrucat un astfel de sistem modern permite accesul angajatilor doar daca se confirma si identitatea vizuala a acestora.

Avantaje:

 • Acces controlat pe baza de cartele magnetice sau cartele de proximitate, tastaturi cu cod de acces, cititoare de amprenta sau cititoare de iris;
 • Evidenta generala computerizata, prin intermediul unui soft specializat;
 • Evidenta computerizata a personalului cu acces in anumite zone;
 • Impiedica patrunderea neautorizata in anumite spatii, zone sau incaperi;
 • Controlul fluxului de personal si valori, prin intermediul unui software adecvat;
 • Poate fi gestionat multi-site, prin intermediul unui server performant;
 • Evidenta intrarilor/iesirilor in/din sediu, gestionata dintr-un singur punct;
 • Poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie, un sistem de supraveghere video, (pentru confirmarea locatiilor) si/sau cu un sistem anti-incendiu;
 • Poate comanda diferite dispozitive de automatizare;
 • Utilizat strict de persoanele agreate de beneficiar/compania respectiva;
 • Ideal pentru companiile cu un numar mare de angajati si pentru companiile cu birouri in toata tara.

Cere o oferta

Echipa Nibaco dispune de experienta, resursele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de calitate in domeniul sistemelor integrate de securitate pentru companiile din S-E Romaniei, si nu numai. Pentru o oferta personalizata pentru compania dvs., nu ezitati sa contactati echipa Nibaco.
Cere o oferta!

 

 

Sisteme de securitate Nibaco

Efractie / Perimetral

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este obligatorie, nu optionala, pentru ca descurajeaza infractorii si asigura protectia spatiului, dar si a bunurilor si persoanelor. Iar un sistem complex de securitate oferit de Nibaco integreaza cele mai eficiente solutii impotriva efractiei.

Vezi detalii…

Supraveghere si Inregistrare Video CCTV

Complementar sistemului de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes.
Interconectat cu orice alt sistem de securitate, un sistem de supraveghere video asigura o protectie sporita.

Vezi detalii…

Control Acces is Pontaj

Ideale pentru firmele cu un numar mare de angajati, care doresc un control riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestuia, sistemele electronice integrate de control acces si pontaj oferite de Nibaco asigura o excelenta gestionare atat a personalului, cat si a cailor de acces.

Vezi detalii…

Interfonie / Videointerfonie

Pentru orice companie, si nu numai, accesul controlat in cladiri in baza unui sistem modern de interfonie/videointerfonie promoveaza nu doar evaluarea realista a proprietatii si a riscului la care este supusa aceasta in cazul accesului liber, ci si imbunatatirea standardelor de viata si activitate.

Vezi detalii…

Integrare sisteme

Nibaco detine toate certificarile necesare pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare in caz de incendiu. Toate sistemele Nibaco, conventionale sau adresabile, sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, respectand standardele si legislatia in domeniu.

Vezi detalii…