Cere o oferta

Echipa Nibaco dispune de experienta, resursele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de calitate in domeniul sistemelor integrate de securitate pentru companiile din S-E Romaniei, si nu numai. Pentru o oferta personalizata pentru compania dvs., nu ezitati sa contactati echipa Nibaco.
Cere o oferta!

Lista Servicii Nibaco

Consultanta / Analiza de risc

Experienta acumulata de-a lungul timpului in zona de securitate permite echipei Nibaco sa ofere atat sisteme integrate de securitate, cat si consultanta de specialitate. Odata identificate vulnerabilitatile unui obiectiv, necesitatile de securitate si supraveghere pot fi acoperite in cel mai mic detaliu.

Vezi detalii…

Proiectare

Gratie experientei dobandite, Nibaco poate elabora, la nivel tehnic si detalii de executie, proiecte conceptuale pentru orice tip de instalatii electrice si de curenti slabi (sisteme de siguranta si securitate, sisteme pentru spitale, sisteme de comunicatie, sisteme de management pentru cladiri).

Vezi detalii…

Mentenanta & Service

Orice sistem de securitate si supraveghere are nevoie de mentenanta si service de calitate. Optimizat constant, de o echipa profesionista, un sistem de securitate va ramane fiabil si va functiona la parametri maximi si in conditii optime pe un termen cat mai lung.

Vezi detalii…