Despre noi

Istoria noastra incepe in 2008, atunci cand o echipa dinamica de tineri ingineri avea sa puna bazele uneia dintre cele mai mari companii din sud-estul Romaniei – Nibaco. Iar Nibaco nu doar se integra perfect in piata de profil, ci avea sa schimbe regulile jocului, transformandu-se, in scurt timp, in unul din cei mai mari integratori de servicii de securitate, anti-incendiu, supraveghere video si cablare.

In cei mai bine de 8 ani de la infiintare, Nibaco a dezvoltat un portofoliu in care se regasesc zeci de clienti medii si mari si tot atatea proiecte de anvergura concepute si implementate cu succes. Iar asta, indiferent ca a fost vorba de sisteme de detectie si alarmare la incendiu, sisteme de alarma impotriva efractiei, sisteme de control acces si pontaj sau supraveghere si inregistrare video.

De-a lungul timpului, Nibaco s-a specializat in proiecte de anvergura la cheie. Iar asta, gratie experientei si resurselor implicate. Antrepriza in domeniul instalatiilor de curenti slabi este doar una dintre ramurile in care echipa Nibaco exceleaza de la un capat, la celalalt. De la conceperea proiectului si consultanta tehnica, la executie, management de proiect si intretinere.

Servicii integrate

Serviciile integrate oferite de Nibaco in intreaga tara s-au bazat intotdeauna pe calitate si solutii personalizate. Si, indiferent de anvergura proiectelor in care a fost implicata, echipa Nibaco a demonstrat de fiecare data ca portofoliul bogat de clienti sau calificarile, licentele si autorizatiile membrilor echipei nu sunt rodul intamplarii. Ci al profesionalismului si calitatii serviciilor oferite.

Demarand orice proiect, indiferent de complexitate si anvergura, cu identificarea nevoilor clientului, Nibaco a reusit de fiecare data sa conceapa si sa implementeze o strategie personalizata pentru fiecare client in parte, care, la final, nu doar sa raspunda dorintelor si exigentelor acestuia, ci sa le intreaca. Astfel, renumele Nibaco s-a dezvoltat odata cu portofoliul companiei.

De-a lungul timpului, serviciile integrate oferite de Nibaco nu s-au limitat la Bucuresti si Craiova, orase care gazduiesc cele doua sedii ale companiei, ci s-au extins continuu. Asa ca, astazi, Nibaco nu este un nume sonor doar in sud-estul Romaniei. Iar asta, gratie parteneriatelor incheiate cu clienti medii si mari din toate colturile tarii.

Dezvoltarea continua a portofoliului de clienti nu ar fi fost posibila daca profesionalismul echipei Nibaco si serviciile integrate oferite nu ar fi fost dublate si de alte elemente la fel de importante. Iar valorile Nibaco, repere fundamentale care sustin si ghideaza fiecare activitate desfasurata de companie, sunt cele care, de-a lungul timpului, au consolidat reputatia companiei.

Valorile Nibaco

Nibaco pune accentul pe calitate, incredere, excelenta, promptitudine si corectitudine, valori care incununeaza fiecare parteneriat incheiat de Nibaco, valori in care credem si pe care incercam sa le transmitem mai departe. Atat in plan profesional, cat si in plan personal. Pentru ca, atunci cand este ghidat de valori, un nume nu este doar cunoscut, ci si respectat. Oriunde, oricand.

 

Calitate

Depunem eforturi sustinute pentru a le oferi tuturor clientilor servicii de cea mai inalta calitate. Si, cand vine vorba de calitate, nu e loc de compromisuri.

 

Incredere

Suntem un partener stabil si de incredere, lucru demonstrat si de portofoliul in continua crestere. Relatia cu clientii, furnizorii si partenerii de afaceri este cladita pe incredere.

 

Excelenta

Echipa Nibaco tinteste intotdeauna excelenta. Iar asta, prin livrarea de produse si servicii de calitate exceptionala, care sa intreaca atat asteptarile proprii, cat si pe cele ale clientilor.

 

Promptitudine

Promptitudinea construieste increderea, increderea sustine calitatea, iar calitatea conduce la excelenta. De aceea, raspundem prompt oricarei solicitari, fara intarziere si fara termene sau intalniri ratate.

 

Corectitudine

Transparenta este un alt atribut esential. Ceea ce inseamna ca, in functie de nevoile si bugetul clientului, Nibaco ofera servicii personalizate, construite pe calitate si pe ideea ca orice client trebuie sa stie cu exactitate cat si pentru ce plateste.