Camere supraveghere – Care sunt tipurile de camere de supraveghere prezente pe piata?camera supraghere bullet

Camere supraveghere Bullet: sunt foarte des utilizate in casa si in spatiile mici destinate afacerilor. Acestea sunt montate pe pereti sau tavane si pot fi detectate cu usurinta. Astfel, iti poti da seama foarte usor de aria de acoperire. Nu sunt chiar indicate pentru hoti, deoarece sunt usor de evitat.

camera supraveghere

Camere supraveghere Dome: sunt camere ce se pot monta atat in interior cat si in exterior si sunt destinate monitorizarii unor spatii mari. Camera este in interiorul unui dom, asadar, nu vei putea sa iti dai seama cu usurinta ce anume filmeaza.

camera supraveghere alb negru

Camere alb negru: desi ca utilitatea unei astfel de camere este minima, o camera alb negru este ideala pentru zonele in care lumina este slaba. In plus, camerele alb negru sunt semnificativ mai ieftine decat cele color.

Camerele ascunse: sunt camere wireless, de dimensiuni reduse, care pot fi ascunse cu usurinta. Ele pot fi ascunse in diferite obiecte sau jucarii.  Cu ajutorul acestora angajatorii isi pot supraveghea angajatii iar parintii pot fi la curent cu ce se intampla cu cei mici atunci cand sunt plecati.Camere supraveghere

Camere cu infrarosu: sunt camere destinate inregistrarii pe timp de noapte sau in zonele in care nu este suficient de multa lumina. Acestea pot fi folosite atat in interior, cat si in exterior.

Camere pentru zi si noapte: sunt camere care combina calitatea unei filmari de zi cu calitatea unei filmari de noapte, cu infrarosu. Acestea isi schimba automat modulul incare trebuie sa filmeze, in functie de luminozitate.

camerasupraveghere ipCamere IP: sunt camere care inregistreaza imagini si le trimit cu usurinta catre un computer, o tableta, un smartphone sau alt device ce este conectat la internet. Partea proasta este ca trebuie sa fii foarte atent cu securizarea internetului, in asa fel incat hackerii sa nu poata patrunde in sistem pentru a urmari zonele supravegheate.

Camere varifocale: sunt camere de supraveghere care permit zoom asupra unui obiectiv datorita lentilelor varifocale.

Camere false: acestea au acelasi aspect ca si camerele reale si sunt instalate in asa fel incat creeaza impresia ca o anumita zona este supravegheata. Nu au insa alta utilitate decat cea de a speria hotii.  Pentru eficienta maxima insa, este indicata instalarea unor camere reale.

 

Daca esti in cautarea unei solutii optime pentru siguranta ta, solicita ajutorul nostru la office@nibaco.ro sau la 031 425 06 61.